Focar de COVID-19 la CS Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova a anunţat, vineri, pe pagina sa de Facebook, că mai mulţi componenţi ai lotului şi staff-ului său tehnic au fost testaţi pozitiv la Covid-19.

”Din păcate, în urma unei retestări RT-PCR, mai mulţi componenţi din cadrul lotului nostru şi din cadrul staffului au fost depistaţi pozitiv Covid-19. Cu excepţia unui singur membru din staff, toţi ceilalţi sunt asimptomatici. Vă vom ţine la curent cu evoluţia acestei situaţii”
, se arată în comunicat.

Gruparea olteană a disputat un singur amical în stagiul de pregătire din Antalya, contra maghiarilor de la Paksi FC, cu 5-2. Revenirea în țară era programată pe data de 20 ianuarie, cu două zile înaintea derby-ului cu Rapid, din etapa a 22-a a Ligii I. După 21 de etape, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf ocupă locul 5, cu 32 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...