Focar de Covid-19 la Opera din Craiova. Peste 14 angajați, depistați pozitivi

Un focar de Covid-19 a apărut la Opera Română din Craiova. Un număr de 14 angajați au fost depistați pozitiv. Unul dintre aceștia a ajuns în stare gravă la spital.

Este vorba de 14 angajați din cei 172 de la Opera Română din Craiova. Aceștia au fost testați și confirmați în ultimele 3 zile cu COVID-19, scrie Digi24.

Angajatul operei care s-a îmbolnăvit de Covid-19 și a ajuns în spital se află internat în Secția de Terapie Intensivă și este în stare foarte gravă.

Cei din conducerea Operei au luat decizia să testeze mai mulți angajați, iar acum vorbim deja de un focar de 14 cazuri de infectare.

Activitatea instituției a fost sistată momentan, o parte dintre angajați lucrează de acasă, iar o parte dintre ei sunt în carantină.

În zilele următoare se va decide dacă va fi reluată activitatea la Operă, sau personalul care are posibilitatea să lucreze tot de acasă, să o facă în acest mod. Cert este că în următoarele zile vor fi testați toți angajații și este posibil ca și alte persoane să fie confirmate cu COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...