Focar de COVID 19 la vârful conducerii Ministerului Agriculturii

PUTEREA  a semnalat recent faptul că nu există încăpere din sediul central al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) să nu fie semnalat un caz de COVID 19, dar conducerea ministerului a mușamalizat toate cazurile.

Dar, ieri după amiază a explodat bomba. Secretarul general al MADR, Ionuț Nica, și secretarul general adjunct Mircea Popa și un director de la direcția de buget au fost confirmați pozitiv.

Azi la primele ore, în Ministerul Agriculturii era o panică de nedescris în rândul angajaților și toți căutau răspunsul la o singură întrebare: cu cine au intrat cei trei în contact în ultimele zile? 

Un lucru este cert și anume că secretarul general și cel adjunct au intrat în contact cu toată conducerea ministerului, în frunte cu ministrul Adrian Nechita Oros și cei cinci secretari de stat, plus directorii din instituție.

Însă, secretarul general Ionuț Nica era cel care mergea la ședințele de Guvern, dar mai ales la întâlnirile săptămânale de la Palatul Victoria unde se făcea pregătirea ședinței de Guvern.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole