Focarul de COVID din Căminul de bătrâni Oncești, Giurgiu, se extinde

La trei zile după confrmarea primelor cazuri de infecție cu coronavirus, alți șapte bătrâni asistați în Căminul de la Oncești (jud. Giurgiu) au fost confirmați pozitiv, astfel că acum aproape jumătate din bătrânii de acolo sunt infectați.

După ce, luni, erau confmate șase cazuri de bătrâni infectați cu coronavirus, miercuri au fost testați toți beneficiarii Centrului Oncești, fiind confirmate pozitiv încă şapte persoane.

”Dintre cele 13 persoane confirmate cu SARS-CoV-2, doar una are simptome specifice bolii, respective tuse; 11 pacienți infectați sunt vaccinaţi împotriva virusului SARS-CoV-2.

Pentru toţi beneficiarii pozitivi au fost prescrise reţete medicale, a fost dispusă măsura de izolare a acestora, iar starea lor de sănătate este stabilă”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Instituţia Prefectului Judeţului Giurgiu.

De asemenea, a fost testat şi personalul care nu se afla în serviciu la data depistării primelor cazuri, iar rezultatul a fost negativ în toate cazurile.

La Centrul de Îngrijire a Persoanelor Vârstnice de la Onceşti sunt 31 de beneficiari, dintre care 28 sunt vaccinaţi împotriva COVID-19, precum şi 33 de angajaţi, dintre care 22 au fost vaccinaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...