Formația Red Hot Chili Peppers s-a mișcat „iute” și dă lovitura

Celebra formație Red Hot Chili Peppers s-a mișcat „iute” și dă o lovitură financiară interesantă, care se dovedește a fi un fel de afacere a anului, în domeniul muzical.

Trupa Red Hot Chili Peppers vinde catalogul muzical către compania britanică Hipgnosis Songs pentru 140 de milioane de dolari, potrivit Variety.

Trupa, care a fost formată în 1982, are un catalog muzical solid, ce cuprinde piese precum „Under the Bridge”, „Give It Away”, „Dani California” şi „Knock Me Down”.

Tooșarul Chad Smith a confirmat recent că lucrează la un nou album. Catalogul muzical Red Hot Chili Peppers a fost scris în mare parte de membri cheie ai trupei începând din 1989 – solistul Anthony Kiedis, basistul Flea, toboșarul Chad Smith şi chitaristul John Frusciante, care a revenit recent, pentru a treia oară, în grup.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...