Formație sau dj nunta? Cum alegem cea mai bună soluție pentru evenimentul nostru?

Atunci când vă pregătiți de nuntă, botez, petrecere privată, majorat etc., inevitabil ajungeți și la partea cu alegerea muzicii pentru acest eveniment.

Dacă vorbim despre nunți, puteți alege ori o formație, respectiv un taraf, ori puteți opta pentru varianta mai economică, dj nunta.

Desigur, dacă bugetul permite, puteți alege atât trupa cover, cât și dj, care se va ocupa de întreținerea atmosferei atunci când instrumentiștii iau o pauză.

În cazul în care doriți un dj profesionist cu mare experință, precum și sonorizare și jocuri de lumini, puteți vedea și oferta celor de la VreauDJ.ro.

Înainte de a comanda din altă parte, cereți și oferta noastră, s-ar putea să aveți o surpriză foarte plăcută.

Puteți opta pentru serviciile VreauDJ.ro pentru următoarele evenimente:

  • nunți/cununii;
  • botezuri/cumetrii;
  • petreceri private, corporate;
  • alte tipuri de evenimente la care aveți nevoie de muzică și sonorizare: baluri ale bobocilor, baluri de absolvire, majorate, simpozioane sau alte evenimente unde este nevoie de muzică de calitate.

Când să alegeți un dj nunta în locul unei formații de nuntă?

Atunci când bugetul pentru organizarea nunții este mai redus, puteți înlocui trupa cu un dj. La fel, pentru anumite botezuri, petreceri private sau corporate, majorate, baluri ale bobocilor sau de absolvire (în general mai mici ca număr de invitați și/sau buget) se alege alege această soluție.

Spre deosebire de orchestră, care are nevoie de pauze pentru a se odihni și a mânca, un dj poate sa se ocupe de muzică pe toata durata evenimentului

3. Pentru evenimentele mai mici, organizate în săli mai reduse ca dimensiune, unde plasarea unei scene și a tuturor dotărilor necesare pentru trupă ar fi dificilă, un dj poate fi alegerea inspirată.

DJ-ul poate avea un playlist mult mai bogat decât repertoriul unei trupe, astfel încât pot fi mulțumite mai multe tipuri de invitați, cu vârste și preferințe diverse.

Anumite cupluri pur și simplu preferă ca pentru nunta lor să aleagă un dj în locul unei orchestre, poate li se pare mai tineresc și mai puțin formal, mai pe gustul lor și al invitaților.

Când să alegeți o trupă în locul unui dj nunta?

Desigur, alegerea unei formații de nuntă are avantajele sale:

Atunci când doriți ceva mai festiv, mai elegant, atunci când doriți ca la nunta dumneavoastră să cânte artiștii sau trupa preferată, puteți să-i alegeți pe aceștia.

În general trupa este preferată în cazul nunților cu un număr mai mare de invitați, acolo unde bugetul este mai generos și încăperea în care desfășoară evenimentul are o dimensiune mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Un membru CA la societățile Primăriei Galați câștigă anual până la...

Dezbaterile coaliției guvernamentale pe tema reducerii cheltuielilor din sectorul bugetar readuc în actualitate faptul că aceleași partide, PSD și PNL, au dat undă verde...