Forța Dreptei: „Șuții din „echipa câștigătoare” elimină membrii PNL din funcții publice pentru a numi în loc vechi pesediști”

Liberalii cu rezultate electorale bune se văd decimați de „șuții din echipa câștigătoare”, și înlocuiți cu cadre PSD. Acuzația e formulată de Forța Dreptei, gruparea foștilor liberali strânși în jurul fostului președinte, Ludovic Orban.

Continuă uriașa fraudă electorală a încrederii românilor care au crezut într-o nouă politică pentru dezvoltarea României fără PSD. Se spune că de Paști nici șuții nu fură. Din păcate, șuții din echipa câștigătoare din PNL nu au avut nicio zi sfântă, nici de Crăciun. Au continuat să fure munca membrilor și simpatizanților liberali și elimină membrii PNL din funcții publice pentru a numi în locul lor vechi pesediști”, a transmis duminică deputatul Ionel Dancă, fost purtător de cuvânt al PNL din care a demisionat pentru a fi alături de Ludovic Orban.

Dancă acuză faptul că, deși PNL este la guvernare, liberalii sunt schimbați din funcții cu foști sau actuali pesediști „care au blocat șansele de dezvoltare ale României atâția ani de zile și i-au făcut pe mulți români să plece din țară”.

Crunta realitate politică a noului an este că trăim un coșmar, coșmarul restaurării vechiului regim PSD-FSN din epoca lui Dragnea, Ponta sau Năstase-Iliescu. Culmea sfidarii politice este că până și partidul de buzunar al turnătorului Felix primește funcții de conducere in guvernul generalului Ciucă”, susține Dancă.

Acesta arată că, din topul organizațiilor PNL care au câștigat impotriva PSD la ultimele alegeri parlamentare, Giurgiu, Sibiu, Alba, Vrancea si Bihor, niciuna nu are vreo funcție de ministru în noul guvern condus de PNL.

În schimb, organizații liberale care au pierdut rușinos în fața PSD la alegerile din 2020, Dolj, Gorj sau Suceava. conduc acum partidul și primesc ministere importante.

Și mai scandalos este că în ciuda victoriilor  politice extraordinare, una dintre cele mai performante organizații PNL la ultimele alegeri, singura organizație din Moldova care a învins PSD la toate alegerile din ultimii ani, PNL Vrancea este pur și simplu penalizată și decimată politic pentru că l-a susținut pe Ludovic Orban până la capăt”, transmite Dancă.

În Ajunul Crăciunului, premierul Ciucă l-a demis pe prefectul liberal al județului Vrancea, Gheorghiță Berbece, pentru a da postul de prefect la PSD. Între Anul Nou și Sf. Ion, secretarul de stat de la ministerul Dezvoltării, Neculai Tănase, a fost schimbat din funcție pentru un pesedist.

Este absolut nedrept ca adevărații liberali din țară să fie înlocuiți de un guvern condus de PNL cu membrii de partid de la PSD, împotriva cărora am luptat în campaniile politice din ultimii ani. În aceste condiții, logica și munca politică nu mai au niciun sens”, concluzionează Dancă.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole