Forțele Armate ale Ucrainei eliberat noi localități din regiunile anexate de ruși

Forțele armate ucrainene i-au alungat pe ocupanții ruși din patru așezări și au respins atacurile din mai multe zone, conform unui raport transmis de Statul Major General ucrainean. Este vorba de localitățile Karmazynivka, Myasozharivka și Nevsky, din regiunea Lugansk și Novosadovo din regiunea Donețk, toate în zona de sud – est și est a țării.

Pentru a încetini contraatacul forțelor armate ale Ucrainei, ocupanții ruși continuă să arunce în aer poduri și treceri pe rutele de retragere din regiunile Mykolaiv și Kherson.

O parte a trupelor rusești este alcătuită din prizonieri atât în Rusia, cât și în teritoriile ucrainene ocupate.

Astfel, majoritatea criminalilor au fost eliberați din colonia corecțională Nr. 90 din orașul ucrainean Kherson, după discuții cu reprezentanții FSB, serviciul rus de informații.

Inamicul încearcă să păstreze teritoriile ocupate temporar, să îmbunătățească poziția tactică, să-și concentreze eforturile pe descurajarea acțiunilor Forțelor de Apărare ucrainene în anumite zone și să desfășoare operațiuni ofensive în direcțiile Bakhmut și Avdiivka.

În cursul zilei de luni, Forțele de Apărare au respins atacurile inamice în Soledar, Bakhmut, Andriivka, Marinka și Pervomaiske.

În cursul aceleiași zile, ocupanții au lansat trei rachete și șapte atacuri aeriene, lovind infrastructurile civile din Kupyansk, regiunea Harkov, Vuhledar și Soledar din regiunea Donețk și orașul Mykolaiv.

Inamicul a atacat cu tancuri, mortiere, artilerie cu obuze și rachete în direcțiile Slobozhanske, Kupyansk, Liman, Bakhmut, Avdievsky, Novopavlovsk, Zaporozhye, Yuzhnobuzhsky.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole