Fost magistrat mort de COVID- 19

Cătălin Şerban, fostul vicepreşedinte al Curţii de Apel Timişoara, a murit  din cauza infecţiei cu coronavirus la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

Acesta a fost plecat în acestă vară împreună cu familia și un alt prieten magistrat în Grecia. Prietenul său a decedat  de COVID chiar în Grecia. Reîntors în țară fostul magitstrat s-a simțit rău. Acesta a stat în carantină dar s-a simțit rău în ultima perioadă. Astfel că, familia l-a internat de urgență și toate persoanele care au legătura cu Șerban au fost testate.

Cătălin Şerban avea doar 44 de ani şi era avocat. A ajuns în stare gravă la spital, la secţia de Terapie Intensivă. În ultimele câteva zile, familia şi cunoscuţii săi au făcut apel la persoanele care s-au vindecat să doneze plasmă pentru el.

Din nefericire, starea lui s-a agravat rapid şi nu s-a mai putut face nimic. Avocatul nu avea alte comorbidităţi.

Cătălin Şerban a fost judecător, iar în anul 2012 a fost condamnat la şapte ani de închisoare pentru a primit mită 60.000 de euro pentru două sedinţe date într-un dosarul Moldomin pe care îl judeca. Cătălin Șerban a hotărât în dosarul Moldomin, pronunțând două condamnări. Este vorba de cei doi cetățeni sârbi care i-ar fi dat cei 60.000 de euro lui Iacob Chișărău pentru a-i fi oferiți fostului judecător.

În cursul lunilor februarie-martie 2012, Aleksandar Andrejevic  și Dimitrije Aksentijevic, consideră instanța, prin intermediul lui Iacob Chișărău și Adrian Rus, au oferit judecătorului Șerban Nicolae Cătălin, la acel moment vicepreședinte al Curții de Apel Timișoara, „suma de 60.000 euro”, pentru a cumpăra influența pe care acesta din urmă lăsase să se creadă că o are asupra unor magistrați ce aveau spre soluționare două dosare, ambele aflate în faza recursului pe rolul Curții de Apel Timișoara, respectiv pentru a-i determina să respingă căile de atac formulate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...