Fost subprefect de Alba în guvernarea Cioloș, noul secretar general al Ministerului Finanțelor

Premierul Florin Vasile Cîțu l-a numit temporar pe funcția de secretar general al Ministerului Finanțelor pe Marius Zincă, care până acum era secretar general adjunct al acestui minister, tot temporar, numit de fostul premier Ludovic Orban.

Acesta a urmat cursurile Universitatea de Drept din Oradea și are un master în Marketing, Audit și Expertiză Contabilă la Universitatea „Vasile Goldiș” din Arad.

Trebuie precizat că Marius Zinca a mai fost subprefect de Alba în guvernarea Cioloș, iar în perioada ianuarie 2011 – iulie 2012 a fost șeful Direcției Generale a Finanțelor Publice Alba.

De asemenea, timp de 6 luni, până în ianuarie 2013, a fost șef al Vămii Alba. După reorganizarea ANAF, a lucrat în cadrul compartimentului din Alba al Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...