Fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceaușescu din Munții Făgăraș a devenit platou de filmare (FOTO)

Fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceaușescu a devenit platou de filmare. Scene din filmul „Legenda lui Ochi”, care îi are în distribuție pe Willem Dafoe şi Emily Watson, au fost filmate la Bâlea Lac.

Potrivit Mediafax, americanii au ales Bâlea Lac unde au început să filmeze, la sfârșitul săptămânii trecute, câteva scene din filmul „Legenda lui Ochi”, care îl are în distribuție pe Willem Dafoe.

„Suntem încântați și onorați că frumusețea Munților Făgăraș, în special frumusețea zonei Bâlea Lac, va fi admirată în curând de cinefili din toată lumea, iar o parte din ei, cu siguranță, vor dori să vină la fața locului”, au transmis, luni, reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

„Echipa mixtă româno-americană, la turnarea unor scene din filmul «Legenda lui Ochi», cu Willem Dafoe și alți actori americani. Scena în care sunt folosite oile noastre, autohtone”, a spus, pe Facebook, Marius Constantin Olaru, managerul Bâlea Turism, care administrează „Paltinu”, fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceaușescu.

Pentru scenele din „Legenda lui Ochi”, cabana a fost închiriată în totalitate și transformată în platou de filmare.

Proprietarii Cabanei Bâlea Lac şi ai telecabinei din zonă, familia Klingeis, s-au fotografiat cu Willem Dafoe şi Emily Watson.

„Legenda lui Ochi” urmăreşte povestea unei tinere (Zengel) care fuge de acasă şi învaţă să comunice cu o specie de animale evazivă cunoscută sub numele de Ochi. Filmul produs de studioul A24 va include o partitură originală a compozitorului şi fondatorului Dirty Projectors, Dave Longstreth, colaborator frecvent al studioului de animaţie şi film al Saxon Enciclopedia Pictura, potrivit paginii de Facebook Willem Dafoe’s Act, conform Agerpres.

Actorul american Willem Dafoe are patru nominalizări la Premiul Oscar şi trei la Globul de Aur, în cariera sa până în prezent având în total 110 nominalizări şi 79 de premii.

Zona situată la la o altitudine de peste 2.000 de metri în Munții Făgăraș a atras în mai multe ori echipe de filmare, aici fiind turnate scene de film și reclame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Un membru CA la societățile Primăriei Galați câștigă anual până la...

Dezbaterile coaliției guvernamentale pe tema reducerii cheltuielilor din sectorul bugetar readuc în actualitate faptul că aceleași partide, PSD și PNL, au dat undă verde...