Fostă mare șefă DIICOT, Alina Bica, fotografiată în timp ce vinde pizza în Italia! 

Legea din peninsulă i-a permis să se bucure liniștită de viață în timp ce își execută pedeapsa. Ea lucrează acum la restaurantul iubitului său.

Alina Bica a fost fotografiată în timp ce vindea pizza într-un restaurant din Italia! Fosta șefă a DIICOT, care se află acum în arest la domiciliu pe timp de noapte, a fugit din țară după ce a fost condamnată pentru favorizarea infractorului. Legea din peninsulă i-a permis să se bucure liniștită de viață în timp ce își execută pedeapsa. Ea lucrează acum la restaurantul iubitului său.

În imaginile surprinse de paparazzi în timpul unui eveniment care avea loc la restaurantul respectiv, publicate de fanatik.ro, se vede cum fosta șefă antimafia ajută la preluarea comenzilor de pizza. Cu părul legat în coadă, în spatele tejghelei, Alina Bica pare să stea de vorbă cu angajații și clienții localului din sudul Italiei.

Imagine

Alina Bica, în Italia/ Colaj foto: Fanatik.ro

Nu este pentru prima oară când Alina Bica este surprinsă în interiorul restaurantului. La începutul anului, discuta cu jurnaliștii italieni despre condamnarea ei din România.

„Am fost achitată pentru toate acuzațiile de corupție, a rămas doar una, pentru care sunt în această situație în Italia. Este vorba de o infracțiune de favorizare a infractorului. Nu am nicio intenție să mă întorc în România. Eu am acest cazier, nu pot să merg să lucrez în sectorul public. Timp de 18 ani am avut o carieră. Am făcut masteratul la Sorbona, am studiat în America, am multe diplome, cunosc o grămadă de lucruri”, afirma Alina Bica, într-o filmare realizată cu camera ascunsă și difuzată de un post TV.

Alina Bica a fost condamnată de justiția din România la 4 ani de închisoare cu executare pentru favorizarea infractorului. 

37 COMENTARII

 1. Bica nu era politician. Era justiție, predoiu și petrov a numit -o la diicot șefă, ea a modificat codul penal în timpul ministrului predoiu și a președintelui petrov . Ea era mâna care scria ce voiau ăștia doi . Udrea era și ea acolo in sleahta lor . Apoi cu retrocedarile ,au făcut milioane de euro .Au nenorocit țara, toți meritau streangul . Dar și puterile din America i -au împins să facă,,democrația „lor . Trădători de țară, au executat întocmai. Bineinteles și pentru beneficii personal ,multe, de sute de milioane de euro . Asa că tot poporul e piezător.

 2. Bă, în Turcia au ieșit la vot vreo 80%,in România 30.Ne doare-n cur și după,ne isterizăm că ne-au încălecat bandiții și parașutele!Avea dreptate Mirciulica;ai lăsat pe alții să aleagă, ți-ai luat MUIA și ciocul mic!

 3. Fac o constatare realistă. A nu se confunda cu o jignire…
  O țărancă cu tupeu ajunsă cu școală, dar tot parvenită de mahala, fără onoare.
  Regret că de mult am avut naivitatea să cred în oameni, în general, iar în români, în special.
  Dacă îi consideram escroci, ar fi fost mai bine pentru mine personal.

 4. Ràdàcinile tuturor relelor și umilințelor trebuiesc càutate în prostia și credulitatea electoratului românesc exploatatà maxim dupà Lovituție de șleahta de securiști și nomenklaturiști care, pentru a supraviețui în au strâns rândurile în jurul criminalului bolșevic Ion Iliescu, omul Moscovei și pàrintele FSN ai càrui „moștenitori” se aflà azi la guvernare. Aceastà adunàturà de stricàtori de țarà au ruinat viața noastrà prin corupție și manipulare și chiar crime. Cât de idiot sà fii și să mai pui vreodatà un vot pt PSD, PNL UDMR sau pt creația lor, HAUR, partid de zevzeci, votat de zevzeci, care are rolul de a legitima la putere în 2024 peseneleudemereul. Dacà mai aveți vreo fàrâmà de minte-n cap, stimați români, votați în 2024, în ordine, REPER, USR, FORȚA DREPTEI, PDU sau PMP, altfel oligarhia securisto-nomenclaturisto-comunistà va pune stàpânire definitiv pe țarà iar noi, plebea, vom fi condamnați pe veci la sàràcie. Și un ultim sfat: învàțați sà urâți PSD, PNL și UDMR, creatorii sistemului care au fàcut posibil că infractori condamnați de teapa Alinei Bica sa ne dea cu tifla din țara mafiei clasice, Italia.

 5. Tradatori de tara sunt in primul rand judecatorii, procurorii si politia. Urmati apoi de natia insasi. Toti romanii plecati afara. In loc sa stea aici sa ne luptam cu jigodiile hoate si imbecile au fugit ca din pusca!!! Zic ei dupa bani. Sa stearga la cur italienii! Atata ii duce capul. Romanul e mamaligos. Dar cu gura mare!!!

 6. Partidul România Mare este cunoscut de toți romanii de buna credință din România și Diaspora, din orice sat sau cătun dacă întrebi un om de PRM a auzit. Asa ca haideți sa facem o schimbare.

 7. Invata si ea sa castige un ban corect ,sunt sigur ca majoritatea fanariotilor din politica damboviteana nici de vandut piza nu sunt in stare . Cei din magistratura la fel ,asta are,asta n-are ,care este mai mare ….pensia speciala .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...