Fosta pupilă a lui Bădălău vrea să-și impună soțul ca șef al Vămii Giurgiu

De când a intrat în grațiile liderului PSD Marcel Ciolacu, fosta pupilă a baronului Niculae Bădălău, deputata Elena Dinu, vrea să-și impună soțul într-o funcție mare și bine remunerată.

Până de curând, deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu, a făcut presiuni mari asupra conducerii PSD și a ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, ca soțul său, Augustin Dinu, să fie impus director general regional la DRDP București.

Dar, deocamdată nu s-a făcut această mutare din motive de legalitate, fapt pentru care Elena Dinu s-a reorientat. Potrivit informațiilor noastre, fosta pupilă a lui Bădălău face presiuni la conducerea PSD ca soțul său să fie numit la șefia Vămii Giurgiu.

Însă, până acum nu s-a stabilit unde ar putea ajunge Augustin Dinu pentru că sunt două entități ale Direcției Regionale Vamale Ploiești în Vama Giurgiu – Biroul Vamal de Interior și Biroul Vamal de Frontieră.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...