Fosta șefă a MAI, absentă de la votul pentru moțiune pentru că se află în autoizolare

Fostul ministrul al Afacerilor Interne, Carmen Dan, susține că se află în autoizolare, motiv pentru care nu va fi prezentă în Parlament la dezbaterea și la votul pentru demiterea Guvernului PNL.

Fosta șefă a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) spune că mama sa a fost depistată recent cu coronavirus. Carmen Dan a confirmat printr-o postare pe pagina sa de Facebook că nu va participa la dezbaterea moțiunii de cenzură din Parlament.

Fostul ministru de Interne din Guvernul PSD menționează că a fost testat negativ pentru coronavirus, dar cu toate acestea se află în autoizolare.

„După o săptămână extrem de agitată, cu griji și gânduri de toate felurile legate de starea de sănătate a mamei mele, care în cursul săptămânii trecute a fost testată și ulterior confirmată cu virusul SARS-COV-2, astăzi se conturează a fi o zi de tristă amintire, atât din punct de vedere personal, cât, mai ales, politic. Confirm astfel zvonurile conform cărora eu astăzi nu voi fi prezentă în Parlamentul României pentru a vota alături de colegii mei pentru moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban. În oricare alte condiții, nu cred că e nevoie să asigur pe nimeni că aș fi fost acolo.(…)Altfel spus, în aceeași zi în care mama a fost confirmată eu am fost testată, iar rezultatul este negativ. Nu am simptome de niciun fel, doar că legea îmi impune să stau în autoizolare, lucru pe care îl voi respecta!”, a scris Carmen Dan, pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...