Fostul fotbalist  și antrenor Miodrag Jesic a murit într-un teribil accident de mașină

Miodrag Jesic, fost jucător de fotbal la Partizan Belgrad şi fostul antrenor al echipei CS Otopeni, a murit într-un teribil accident de mașină, la vârsta de 64 de ani, informează un anunț al Clubului Partizan Belgrad.

Miodrag Jesic, care a fost antrenorul echipei CS Otopeni, a murit într-un accident care a avut loc în apropiere de oraşul sârb Ruma. „FC Partizan a pierdut o altă legendă. Miodrag Jesic, fost jucător și antrenor, a murit într-un accident petrecut pe drumul principal Ruma-Jarak”, informeză echipa Partizan Belgrad.

Cine a fost Miodrag Jesic

Miodrag Jesic a evoluat în cariera de fotbalist ca fundaş pentru echipele Partizan Belgrad, Altay Izmir şi Trabzonspor, dar şi pentru echipa naţională a Iugoslaviei.

Ca antrenor, Miodrag Jesic a activat în România, la echipa de primă ligă CS Otopeni, în sezonul 2008-09.

El a mai antrenat, printre altele, formaţiile Partizan Belgrad, Slavia Sofia, ŢSKA Sofia, Litex Loveci şi multe echipe din zona Golfului.  

Cea mai mare parte a carierei sale de jucător, din 1980 până în 1994, a fost petrecută printre alb-negri, pentru care a jucat 148 de meciuri de ligă și a marcat 13 goluri. După aceea a jucat pentru cluburile turcești Altai și Trabzon.

Și-a început cariera de antrenor la scurt timp după încheierea jocului și a lucrat în aproape 30 de cluburi.

A condus, printre altele, OFK Belgrad, Partizan, Liteks, Buducnost, Saraievo și a mai lucrat în Turcia, China, Libia, Maldive, Tunisia, Iran și Arabia Saudită, unde și-a încheiat ultimul angajament de antrenor în septembrie.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole