Fostul fotbalist  și antrenor Miodrag Jesic a murit într-un teribil accident de mașină

Miodrag Jesic, fost jucător de fotbal la Partizan Belgrad şi fostul antrenor al echipei CS Otopeni, a murit într-un teribil accident de mașină, la vârsta de 64 de ani, informează un anunț al Clubului Partizan Belgrad.

Miodrag Jesic, care a fost antrenorul echipei CS Otopeni, a murit într-un accident care a avut loc în apropiere de oraşul sârb Ruma. „FC Partizan a pierdut o altă legendă. Miodrag Jesic, fost jucător și antrenor, a murit într-un accident petrecut pe drumul principal Ruma-Jarak”, informeză echipa Partizan Belgrad.

Cine a fost Miodrag Jesic

Miodrag Jesic a evoluat în cariera de fotbalist ca fundaş pentru echipele Partizan Belgrad, Altay Izmir şi Trabzonspor, dar şi pentru echipa naţională a Iugoslaviei.

Ca antrenor, Miodrag Jesic a activat în România, la echipa de primă ligă CS Otopeni, în sezonul 2008-09.

El a mai antrenat, printre altele, formaţiile Partizan Belgrad, Slavia Sofia, ŢSKA Sofia, Litex Loveci şi multe echipe din zona Golfului.  

Cea mai mare parte a carierei sale de jucător, din 1980 până în 1994, a fost petrecută printre alb-negri, pentru care a jucat 148 de meciuri de ligă și a marcat 13 goluri. După aceea a jucat pentru cluburile turcești Altai și Trabzon.

Și-a început cariera de antrenor la scurt timp după încheierea jocului și a lucrat în aproape 30 de cluburi.

A condus, printre altele, OFK Belgrad, Partizan, Liteks, Buducnost, Saraievo și a mai lucrat în Turcia, China, Libia, Maldive, Tunisia, Iran și Arabia Saudită, unde și-a încheiat ultimul angajament de antrenor în septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...