Fostul ministru al Sănătăţii, Mircea Beuran, a obţinut în instanţă anularea concedierii de la Spitalul Floreasca

Fostul ministru al Sănătăţii Mircea Beuran a reuşit să obţină în instanţă anularea concedierii sale de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde era şef de secţie.

Tribunalul Ilfov a dispus ca medicul să îşi primească retroactiv leafa pe ultimele 12 luni. Asta după ce în iunie, anul trecut, a fost dat afară în urma unui incident grav petrecut într-o sală de operaţie.

Atunci, o pacientă a fost cuprinsă de flăcări din cauza biocidului folosit de un coleg al profesorului Beuran înainte de intervenţie. Deşi poate fi contestată de spital, sentinţa este executorie. Beuran susţine însă că va aştepta finalul procesului, pentru a nu fi obligat să restituie salariile primite.

2 COMENTARII

  1. Acum sa fim seriosi, nu cred ca profesorul Beuran a fost vinovat de nenorocirea aia intamplata in spital. S-a actionat cam prea repede sa nu miroasa de la un kilometru a razbunare prosteasca! Cine a luat aceasta hotarare ar trebui sa-i plateasca si daune morale si leafa neincasata! Dincolo de ce fel de optiuni politice avea, nu a ajuns degeaba profesor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...