Doina Pană a fost otrăvită. Ce arată expertiza făcută fostului ministru

Din expertizele făcute de INML și de Institutul Național de Endocrinologie C. I. Parhon reiese faptul că  fostul ministru al Apelor şi Pădurilor, Doina Pană, a fost otrăvită cu mercur.  

Conform Antena3, expertizele medicale arată că fostul ministru Doina Pană a fost otrăvit.

Fostul ministru a depus o plângere la Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române. Cazul a ajuns la DIICOT, iar procurorii au început investigațiile ipotezei otrăvirii cu mercur a fostului ministru al Apelor şi Pădurilor. La acea vreme a început urmărirea penală in rem pentru două infracțiuni, respectiv constituirea unui grup infracțional organizat și tentativă de omor.

Pe vremea când ocupa funcția de ministru al Apelor şi Pădurilor, Doina Pană a fost otrăvită în timp ce consuma fructe de mare. Cantitatea mare de mercur din organism a arătat că a fost vorba despre o otrăvire intenționată, practic despre o tentativă de omor.

Acum expertizele confirmă ce Doina Pană bănuia încă din 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...