Fostul ministru Vlad Voiculescu își arogă meritele campaniei pro-vaccinare lansată de Cîțu

Demis de Florin Cîțu, Vlad Voiculescu are un mesaj ironic legat de campania pro-vaccinare lansată joi de primul-ministru.

Mă bucur că ideea promovată de Ministerului Sănătății în ianuarie a devenit acum campanie a guvernului. PS Recunosc că nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu domnul Florin Cîțu”, a transmis Voiculescu pe Facebook.

Voiculescu se leagă de faptul că actuala campanie, lansată joi, are aceeași denumire cu cea inițiată de fostul ministru al Sănătății în 16 ianuarie.

Astăzi am lansat o nouă campanie de comunicare pentru vaccinare. Bazată pe emoție, pe ce ne lipsește, de ce ne este dor. Am spus și eu ce conține vaccinul pentru mine. Provoc pe fiecare român să spună: Ce conține vaccinul? Împreună Învingem pandemia. Campania de vaccinare este a tuturor! Hai că se poate!”, a postat joi Cîțu.

Voiculescu a publicat și textul campaniei precedente:

Ce conține vaccinul? Săruturile și îmbrățișările uitate. Excursiile cu școala. Bunicii la masa de sărbători. Un film bun la cinema cu popcorn și suc mare. O seară la teatru cu sala plină. Un concert cu mii de spectatori. O cină la restaurant cu prietenii. O escapadă de weekend cu avionul, hotărâtă peste noapte. O petrecere acasă unde fiecare aduce gustări. Competiții sportive. Strângeri de mână când faci cunoștință cu cineva. Vise liniștite și granițe deschise.  Profesori care merg printre rândurile băncilor. Mulțimea din gară. Libertatea de a sta acasă când vrei TU...”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...