Fostul premier Mihai Tudose a făcut galerie României la Bruxelles

La meciul de rugby de ieri, de la Bruxelles, dintre România și Belgia, printre spectatori s-a aflat și un fost premier al României.

România a învins ieri Belgia la Bruxelles cu 56-5 în runda a 2-a a grupei B din Rugby Europe Championship. Astfel, România este deja calificată pentru semifinalele 1 – 4 și va lupta pentru primul loc în grupă în meciul de săptămâna viitoare de la Lisabona cu Portugalia.

Însă, printre spectatorii care s-au aflat în tribună la meciul de ieri de la Bruxelles s-a aflat și europarlamentarul Mihai Tudose, fostul premier al României.

Acesta pe toată durata meciului s-a agitat, a gesticulat, a strigat, adică a făcut galerie stejarilor, iar la final s-a fotografiat cu suporterii români prezenți la meci și a bătut ”cuba” cu jucătorii.

Mihai Tudose
Mihai Tudose

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Un membru CA la societățile Primăriei Galați câștigă anual până la...

Dezbaterile coaliției guvernamentale pe tema reducerii cheltuielilor din sectorul bugetar readuc în actualitate faptul că aceleași partide, PSD și PNL, au dat undă verde...