Fostul șef al City Insurance câștigă milioane din datoriile companiei de asigurări

Compania Management & Financial Consult, înființată în 2019 și controlată de Bogdan Ivanov, fost membru în boardul City Insurance, câștigă anual circa 4 milioane lei din intermedierea datoriilor pe care asiguratorul le care către service-uri pentru reparații pe baza RCA, scrie Economica.net.

Conform Economica.net, compania lui Bogdan Ivanov ia în cesiune creanțele City Insurance către service-uri, încasează anumite sume de la compania de asigurări și apoi plătește către atelierele de reparații doar o parte din suma prevăzută în creanță.

Cifrele financiare arată că Management & Financial Consult are un profit anual de 4 milioane lei din această activitate.

De altfel, este o practică normală pentru acest tip de creanțe să fie rezolvate de intermediari, dar problema este că service-urile rămân păgubite pentru că încasează mai puțin decât ar avea de primit conform documentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...