Fostul șef al DGIPI și iubita sa au scăpat de controlul judiciar

Fostul șef al serviciului secret din Ministerul de Interne, Gelu Oltean, și partenera sa de viață, doctorul Vanessa Youness, scapă de controlul judiciar cerut de procurorii DIICOT în dosarul “Ayahuasca”.

Decizia definitivă a fost luată de judecătorii Curții de Apel Ploiești, care au admis, marți, contestațiile formulate de cei doi împotriva hotărârii luate, pe 30 septembrie, de un judecător de Cameră Preliminară de la Tribunalul Dâmbovița.  

Instanța de apel a rejudecat cauza și a revocat măsura preventivă a controlului judiciar impus atât lui Gelu Oltean, cât și Vanessei Youness.

Procurorii DIICOT din Brașov au finalizat ancheta și au trimis, pe 5 martie, în judecată dosarul în care Gelu Olteanu, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, concubina sa Vanessa Youness și cetăţeanul britanic Lishman Thomas Ivor Mowbray sunt acuzați de mai multe infracțiuni, respectiv grup infracțional organizat, trafic internațional de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc, trafic de substanțe toxice și operațiuni cu substanțe psihoactive.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole