Fostul șef SIE, Silviu Predoiu: „Artizanul a vrut liniște, dar să vedem cu ce preț”

Fostul șef SIE, Silviu Predoiu, a comentat duminică seară, la Antena 3, coalizarea social-democraților cu liberalii la guvernare.

Compromisul a fost uriaș și trebuie plătit de noi. PNL și-a creat că deviza respingerea oricărei forme de colaborare cu PSD dar ei s-au împăcat. Ce se întâmplă cu alegătorii care au crezut în acest mesaj, care au fost convinși că tot ce li se întâmplă rău e din cauza PSD? Nu mai știm ce se întâmplă, cine e cel bun și cine este cel rău. Dispar principiile, dispar valorile și rămân doar interesele personale. Nouă (cetățenilor, n.red.) ni se vorbește de respectarea legilor, iar cei care trebuie să reprezinte modelul nu au decât interese personale. Nu a fost niciun sacrificiu, a fost pentru interesele lor”, a spus Predoiu.

El a mai adăugat că „Artizanul a vrut liniște, dar să vedem cu ce preț (…) Cel mai important pentru dl Președinte e liniștea lui cu o asemenea formulă. Mai sunt ani buni de mandat, are nevoie de liniște. Momentan le-a păsat problema (celor din coaliție). Nu cred că această alianța va funcționa, mă raportez la experiențele de până acum. Au fost PNL cu PSD, a fost PDL cu PSD, am avut toate variantele și cum s-au terminat? Ei au rămas aceiași, noi mergem din ce în ce mai puțini la alegeri și ei sunt mulțumiți că nu îi deranjează nimeni. Nu vedeți că a început deja ? Dl Rafila și dl Cîțuu au opinii divergente. Obiectivul PSD presupun că este să demonstreze ce buni sunt ei în comparație cu ceilalți. PNL nu știu ce își mai dorește”.

1 COMENTARIU

  1. „Nu mai știm ce se întâmplă, cine e cel bun și cine este cel rău. Dispar principiile, dispar valorile și rămân doar interesele personale”.

    Un gest de coalizare pe care în România nu o să-l vedeți niciodată deoarece politicieni nu au caracter și nici inteligenţa necesară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole