Fostul viceprimar ALDE, Alexandru Vladu, a blocat Consiliul Local pentru a-și proteja și continua afacerile din Giurgiu

Fostul viceprimar ALDE al municipiului Giurgiu din perioada 2016-2020, Alexandru Vladu, ajuns iar consilier local după alegerile din 2020, continuă să blocheze activitatea Consiliului Local Giurgiu, sfidând conducerea centrală a partidului, doar ca să-și protejeze afacerile.

ALDE Vladu a impus consilier local de la PSD

PUTEREA a semnalat faptul că Agenția Națională de Integritate (ANI) l-a declarat incompatibil pe consilierul local ALDE Alexandru Vladu, fost vice primar al municipiului Giurgiu în perioada 2016-2020. Acesta ar fi trebuie să plece din Consiliul Local Giurgiu și, automat, locul său ar urma să fie luat de următorul candidat înscris pe lista ALDE la alegerile din 2020, Gușă Remus Gheorghe.

Astfel, în calitatea sa de președinte ALDE Giurgiu, Vladu a decis, cu de la sine putere, să-l dea afară din partid pe Gușă Remus Gheorghe. Dar pentru ca să-și continue jocurile și afacerile din Giurgiu, Alexandru Vladu l-a impus pe Dan Pinciu Alexandru (FOTO), fapt pentru care acesta a depus jurământul în Consiliul Local Giurgiu (https://www.puterea.ro/alde-vosganian-chitoiu-si-fostul-viceprimar-vladu-fac-presiuni-uriase-ca-sa-impuna-la-giurgiu-un-consilier-psd/).

Însă, surpriză uriașă! Primarul liberal al municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, și consilierii locali au luat la cunoștiință oficial că noul consilier local ALDE, Dan Pinciu Alexandru, este membru PSD de o jumătate de an. Și Judecătoria Giurgiu invalidează prin Hotărârea din 10 ianuarie 2023 mandatul lui Dan Pinciu Alexandru (vezi documentul în facsimil).

Tandemul Vosganian-Chițoiu, flituit de ALDE Vladu

Ca urmare a acestei situații, conducere centrală ALDE, mai exact tandemul Varujan Vosganian-Daniel Chițoiu, este de acord ca Gușă Remus Gheorghe să fie validat consilier local la Giurgiu. Însă, Alexandru Vladu nu vrea să accepte impunerea lui Gușă Remus Gheorghe.

De ce? Doar dintr-un singur motiv: vrea să-și continuie jocurile și afacerile din Consiliul Local Giurgiu, iar noul consilier nu este receptiv la doleanțele și aranjamentele acestuia, fapt pentru care activitatea Consiliului Local Giurgiu este acum cam blocată de interesele lui Alexandru Vladu.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...