Fotbal – EURO 2020: Franţa – Focar al variantei Delta, depistat în rândul suporterilor care au călătorit la Budapesta

Prefectura din departamentul francez Vosges a anunţat detectarea unui focar al variantei Delta a coronavirusului în rândul suporterilor care au călătorit la Budapesta pentru a asista la un meci al selecţionatei Portugaliei la EURO 2020, informează L’Equipe.

„Un focar al variantei indiene a fost detectat printre locuitorii din Le Thillot şi Fresse-sur-Moselle, cu nouă cazuri pozitive deja identificate”, au anunţat autorităţile din departamentul respectiv într-un comunicat.

Este vorba de nouă suporteri, membri ai comunităţii portugheze, care au plecat „la finele lunii iunie” cu un microbuz în Ungaria, pentru a asista la un meci al Portugaliei, desfăşurat pe Puskas Arena din Budapesta, conform primarului din Thillot, Michel Mourot. Edilul a precizat că este vorba de membri ai aceleiaşi familii.

Portugalia a disputat două meciuri din faza grupelor la Budapesta. Lusitanii au jucat mai întâi cu Ungaria, pe care au învins-o cu 3-0, pe 15 iunie, iar apoi au remizat cu Franţa (scor 2-2), pe 23 iunie. La ambele partide, stadionul a fost deschis la capacitate maximă pentru spectatori, iar purtarea măştii a fost facultativă.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole