Fotbalistul Mario Camora va putea juca pentru România. A primit cetățenia

Guvernul a aprobat acordarea cetăţeniei române jucătorului echipei CFR Cluj Malico Paulino Mário Jorge, cunoscut publicului sub numele Mario Camora.

De naţionalitate portugheză, Malico Paulino Mário Jorge activează în prezent în Liga I de fotbal din România sub numele de Mario Camora.

În motivaţia cererii pe care Ministerul Tineretului şi Sportului a adresat-o Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie în acest caz se arată că „Malico Paulino Mário Jorge este un sportiv de înaltă performanţă, necesar întăririi lotului naţional de fotbal”.

Camora, jucător important pentru CFR Cluj

Mario Camora, fundaş stânga care a cucerit patru titluri de campion al României cu CFR Cluj, joacă la formaţia din Gruia din 2011. Anterior a evoluat în ţara natală, la Samora Correia, Valdevez, Beira-Mar, Pampilhosa şi Naval.

Săptămâna trecută el a evoluat în meciul pe cvcare echipa sa l-a câștigat cu 2 – 0 în fața maltezilor de la Floriana FC în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Miercuri, pe 26 august echipa din Cluj va juca un nou meci în această competiție împotriva croaților de la Dinamo Zagreb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...