Fotbalul românesc e în doliu. A murit un fost mare fundaș

Publicat: 22 nov. 2021, 17:39, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Fotbalul românesc e în doliu. A murit un fost mare fundaș

Adrian Filip, fost fotbalist al echipei UTA Arad în perioada 1985-1987, a murit duminică după amiază, a anunțat clubul din Liga 1, pe pagina de Facebook. Adrian Filip avea 58 de ani.

„E tristețe în familia roş-albă, la aflarea veştii că s-a stins din viață Adrian Filip. Crescut la juniorii UTA-ei, Filip a îmbrăcat tricoul primei echipe a Bătrânei Doamne între anii 1985 şi 1987. Odihnească-se în pace”.

După încheierea junioratului, Adrian Filip a plecat la Victoria Ineu, în Divizia C a acelor vremuri, iar ulterior a revenit la UTA. Acolo a jucat doi ani. Pe final de carieră, în anii 90, Adrian Filip a jucat la Olimpia Bujac (cunoscută în acea vreme și ca Indagrara), unde a fost coechipier cu fratele său, Dorin, dar și cu alți jucători ca Lazăr sau Sălăjan. Adrian Filip a jucat pe postul de fundaș central

În ultimii ani, Adrian Filip s-a ocupat de balta sa de pescuit de la Sântoma, de la ieșirea din Pecica spre Nădlac, loc în care a și încetat fulgerător din viață, potrivit specialarad.ro. Cu doar câteva ore înainte, Adrian Filip s-a aflat în compania unor prieteni: „astăzi (nr: duminică) de dimineață a fost la cafea cu niște prieteni. Au râs, au povestit și după amiază…”