FOTO DOCUMENT Deputații AUR scriu lucruri trăznite. ”Calificările” parlamentarilor lui Geroge Simion

După ce cotidianul Puterea.ro a scris despre nume si prenume, care de care mai amuzante, ale celor care ne reprezintă în Parlamentul României, de data aceasta o să devenim un pic mai serioși și o să luăm la puricat CV-urile deputaților din partea AUR. După o scurtă analiză, am descoperit și deputați cu o carte de vizită prestigioasă care îi recomandă să fie parlamentari dar și persoane cu un CV destul de sărăcăcios, atât în studii cât și în realizări. Și nu numai atât. Unii dintre ei, care nu au cu ce, dar au vrut să arate contrariul, s-au dat în stambă și au compus texte care sunt pe primul loc la smuls lacrimi… de râs.

Acatrinei Dorel Gheorghe

Acatrinei Dorel Gheorghe, CEO la firma nevestei

Primul luat în colimator este Acatrinei Dorel Gheorghe, absolvent al Liceului cu Program Sportiv- C.S.S. Suceava cu diplomă de bacalaureat. Din 2001 până în 2010 acesta a lucrat ca șofer de tir, însă din 2010 acesta este CEO la firma Helios Car. Doar că, surpriză, firma este a soției, Acatrinei Gabi, și are doar un angajat. Acesta se declară totuși un cunoscător al pachetului Microsoft Office.

.

Ciprian Ciubuc

Cea mai de preț avere… „inelul de căsătorie”

Ciprian Ciubuc pare deosebit de atașat de verighetă, sau inelul de căsătorie (după cum îi zice el) astfel explicându-se de ce l-a menționat în declarația de avere, cu toate că este dobândit acum 10 ani și nu valorează decât 1.200 de lei. Familist convins, deputatul a menționat la venituri alocațiile copiilor dar și un câștig substanțial la pariuri sportive (loto) de… 1.500 de lei.

Tot Ciprian Ciubuc spune că este un pasionat al ”înnotului”, cu doi ”n”, că este darnic. Continuăm cu competențe și aptitudini: imaginaţie, fotbal, curse de cai, hipism, dans, şah, fotbal, tenis, înnot, capabil a dobândi competenţe. Ciubuc spune că are și alte competenţe şi aptitudini: Disponibilitate pentru muncă, căutare de certitudini, nevoia de împlinire, atitudine pozitivă faţă de entuziasme noi, eficient în rezolvarea sarcinilor la locul de muncă, apărător al principiilor

Enachi Raisa

Enachi Raisa, doar 2 ani de liceu?

Enachi Raisa este doctorandă în Drept Penal la Universitatea de Stat din Moldova, unde a studiat, de asemenea, și Dreptul Internațional. Deputatul a absolvit Universitatea în anul 2004, însă ceea ce ridică semne de întrebare este faptul că aceasta a reușit să facă liceul (?) adică ”studii medi de cultură generală, s. Chiştelniţa, r. Teleneşti.” în doar 2 ani de zile mai exact între 1997 și 1999.

Deputat-cântăreț sau cântăreț-deputat?

Următorul care ne-a atras atenția este Darius Pop, un tânăr de 27 de ani, a cărei pasiune pare să fie muzica, altfel nu se explică înșiruirea în CV a tuturor diplomelor și premiilor obținute în cariera de instrumentist/percuționist.

Darius Pop

Ciprian Titi Stoica, un James Bond al Camerei Deputaților

Ciprian Titi Stoica se laudă cu experiența profesională dobândită în Marea Britanie unde a lucrat într-un bar în care a avut responsabilități diverse în bucătărie (spălat vase?). Apoi acesta a avansat la șofer livrări medicamente, însă apogeul carierei lui pare a fi ”responsabil Securitate la Olimpiada de la Londra”, unde, probabil, că a controlat biletele la porțile de acces. Deputatul se folosește de denumiri pompoase pentru a ascunde o activitate de paznic sau bodyguard în diferite locații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...