FOTO Stelian Ion, ATAC la PNL: Inamicul pe față al justiției independente și apărătorul hoției

Fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, atacă PNL de Ziua Națională și acuză că prin alianța cu PSD, liberalii au deturnat votul românilor. Stelian Ion promite însă că interesele românilor vor fi apărate de USR.

La mulți ani, România! Poate nu vei scăpa niciodată definitiv de lichele și infractori, dar ai alături de tine o armată de oameni harnici și onești, oameni care duc greul fiecărei zile pe umerii lor. Sunt poate prea tăcuți și cu prea mult bun simț, dar nu sunt deloc puțini. Dar rolul lor este esențail: când cei mai mulți dintre ei se vor activa civic sau politic și vor găsi un numitor comun, lucrurile se vor îmbunătăți semnificativ, viața românilor va semăna mai puțin cu un carusel plin de pericole.

Îmi doresc să nu ne resemnăm, să nu renunțăm. Din contră, să ne pregătim pentru o nouă bătălie pentru apărarea legii, justiției, pentru respecatrea regulilor unui stat de drept și împotriva celor care se pregătesc de hoții. De Ziua Națională, putem deja să facem un bilanț: am început anul 2021 încrezători că vom onora voturile și încrederea a milioane de români. În câteva luni, de la cel mai înalt nivel al statului, votul românilor a fost deturnat către PSD, inamicul pe față al justiției independente și apărătorul hoției și al rețelelor de corupție. Știu că sunteți dezamăgiți, vă simțiți pe bună dreptate păcăliți și trădați.

Suntem împreună în această bătălie. Avem mevoie să fim uniți, pentru că nu va fi ușor să ținem piept celor care abuzează de votul nostru și care nu-și pot respecta promisiunile și cuvântul dat. Fiți puternici! La mulți ani, români!„, scrie Stelian Ion pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Exact atunci m-a chemat si pe mine cineva sa merg la miting si am refuzat.Am spus veti fi batuti si nu veti rezolva nimic pentru ca nu asa se schimba conducerea ci la vot.Cat despre fostul ministru al justitiei il intreb -care era alternativa daca nu ai destule voturi?cum conduceai cu un guvern imposibil de a trece la vot in parlament?este clar vorba de un compromis politic nu de „tradare”. Alternativa era suspendarea presedintelui si haos generalizat.putina gandire nu strica dle ” fost”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole