FPTR lansează o nouă ediţie a programului „Litoralul pentru toţi”; preţuri cu până la 75% mai mici

Publicat: 28 aug. 2022, 16:21, de Aurel Drăgan, în SOCIAL , ? cititori
FPTR lansează o nouă ediţie a programului

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează, duminică, cea de-a 41 -a ediţie a programului „Litoralul pentru toţi”, cu preţuri cu până la 75% mai mici faţă de cele din vârful sezonului.

„Programul social „Litoralul pentru toţi”, a ajuns la ediţia cu numărul 41, începe în acest an pe data de 28 august şi durează până la finalul sezonului. În această perioadă, turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife ce pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, preţurile fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârful sezonului”, se menţionează într-un comunicat al FPTR.

Federaţia estimează că, la această ediţie, vor participa aproximativ 100 de hoteluri, ce vor pune la dispoziţia turiştilor un număr de circa 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

„În ciuda scurtării vacanţei de vară a elevilor şi a campaniei fără precedent de denigrare a litoralului românesc, „Litoralul pentru Toţi” este un program aşteptat şi dorit atât de români care s-au bucurat deja de o vacanţă în plin sezon, cât şi de cei care vor să profite de tarifele foarte bune pentru a merge într-un sejur pe litoral. Este singurul program social care oferă posibilitatea tuturor să se relaxeze câteva zile la plajă şi îi îndemn pe turişti să rezerve în această activitate pentru că preţurile sunt accesibile, cu mult mai mici decât în destinaţiile concurente, iar vremea se anunţă a fi însorită şi călduroasă toată luna septembrie”, a declarat Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

Tarifele prin programul „Litoralul pentru Toţi” sunt cu până la 75% mai mici faţă de cele din vârf de sezon, iar sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă. Pentru o noapte de cazare fără mic dejun tarifele încep de la 35 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele, pentru un sejur de minimum 5 nopţi de cazare. Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive tarifele încep de la 215 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele, pentru minimum două nopţi de cazare.

Programul „Litoralul pentru Toţi” se află la ediţia cu numărul 41 şi este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.