Franţa a înregistrat o scădere uriașă a numărului de cazuri noi de COVID-19

Franța a raportat doar 3.093 de noi cazuri de coronavirus şi 146 de decese în ultimele 24 de ore, o scădere drastică față de ziua de vineri.

După ce vineri au fost depistate 20.262 de cazuri noi de infectare cu nou coronavirus, o zi mai târziu, autoritățile franceze au anunțat doar 3.093.

Dintre cazurile noi, 85 au necesitat internare și au fost spitalizate.

De asemenea, 146 de persoane dintre cele infectate au murit în ultimele 24 de ore în Franța. Bilanţul total al deceselor este de 62.573, scrie Reuters.

Scăderea numărului de cazuri noi de infectări, poate fi pusă pe seama faptului că vineri a fost ziua de Crăciun și s-au făcut mai puține teste.

Același lucru a fost constatat și în țara noastră. Sâmbătă au fost anunțate doar 1.387 de noi cazuri de persoane infectate cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore, în urma efectuării a 4.352 de teste la nivel naţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...