FRATELE mai mic al președintelui SUA, în stare gravă

Judd Deer, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, a confirmat că Donald Trump va merge în vizită la spital, fără să ofere detalii suplimentare.

Robert Trump, fratele mai mic al președintelui american, a fost internat astăzi, 14 august, la New York. Casa Albă a confirmat informațiile care circulau în presa din SUA. Potrivit ABC News, care a dezvăluit informațiile, Robert Trump a fost internat „în stare gravă”, dar canalul de știri nu a specificat natura bolii suferite de fratele mai mic al președintelui. Există speculații că ar fi bolnav de covid, dar nu au fost confirmate de surse oficiale.

 Robert Trump, un om de afaceri pensionat și dezvoltator imobiliar care a lucrat pentru Compania Trump, are 72 de ani. El a fost internat la terapie intensivă și în luna iunie, pentru mai bine de o săptămână, la Spitalul Mount Sinai din New York.

Donald Trump are o relație foarte strânsă cu fratele său. Programul lui va fi ajustat astfel încât să poată ajunge rapid la New York.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Cristina Todoran și Ludovic Orban, fostul premier al României

Ludovic, te iubesc! Poze cu Orban și amanta tinerică EXCLUSIV

Telenovela dintre Ludovic Orban, fostul premier al României, și Cristina Todoran, tinerica politiciană PNL-istă continuă. Am primit la redacție un set de fotografii inedite...