Fraţii Bogdanoff au murit la şase zile diferenţă unul de altul

Cei mai cunoscuți gemeni din Franţa, frații Bogdanoff, au murit la şase zile diferenţă unul față de altul.

Fraţii Bogdanoff sunt faimoși pentru că au lansat primul program de televiziune dedicat domeniului ştiinţifico-fantastic din Hexagon.

Aceștia au murit la şase zile diferenţă, la vârsta de 72 de ani. Cei doi au fost internaţi pe 15 decembrie la spitalul Georges Pompidou din Paris. Primul, Grichka, a murit pe 28 decembrie, iar Igor luni, informează EFE, scrie Agerpres.

Deşi familia nu a vrut să comenteze cauza deceselor, apropiații lor au spus presei că niciunul nu era vaccinat anti-COVID-19. Decesul lui Grichka a fost asociat cu boala Covid-19.

Potrivit postului BFM TV, ei nu s-au vaccinat pentru că au considerat că sunt într-o formă fizică bună şi că nu fac parte din grupul persoanelor vulnerabile care ar trebui să se imunizeze.

Gemenii, descendenţi ai aristocraţiei austriece, au devenit faimoşi în Franţa în calitate de gazde ale programului de science fiction ‘Temps X’, difuzat între 1979 şi 1987. Aceștia s-au remarcat în spațiul public și pentru numeroasele operații estetice pe care le-au făcut de-a lungul vieții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...