Frații Tate, veste cruntă din justiție. Ce se întâmplă cu imperiul lor

Publicat: 23 mart. 2024, 19:36, de Filon Stan, în ACTUALITATE , ? cititori
Frații Tate, veste cruntă din justiție. Ce se întâmplă cu imperiul lor
Fratii Tate, veste crunta din justitie

Frații Tate, Andrew și Tristan, au primit o veste cruntă din partea justiției din România. Avocatul celor doi a vorbit acum despre ultima decizie a magistraților.

Frații Tate au primit o veste cruntă din partea justiției din România! Magistrații au decis ca bunurile indisponibilizate de către procurori să rămână în continuare sub sechestrul autorităților române.

Frații Tate au primit o veste cruntă din justiție

Vorbim despre mașini de milioane de euro, ceasuri, bijuterii, dar și banii pe care cei doi îi aveau în conturi. Frații tate au făcut nenumărate plângeri pentru ridicarea sechestrului, însă s-au lovit de fiecare dată de refuzul magistraților.

Vă reamintim că cei doi frați, cu cetățenie britanică și americană, sunt acuzați, alături de două românce, de trafic de persoane, viol și formarea unei bande criminale pentru exploatarea sexuală a femeilor. Ei neagă toate acuzațiile și nu este încă clar când va începe procesul lor. De la rechizitoriu, dosarul se află la camera preliminară a Tribunalului București, care trebuie să verifice dosarele pentru a se asigura de legalitatea acestora.

La începutul lunii martie, un tribunal din România a aprobat o cerere din partea Marii Britanii de extrădare a fraților Tate pe acuzații de agresiune sexuală care datează din 2012-2015, dar numai după finalizarea procesului din România. Cei doi au fost reținuți, după care au fostpuși în libertate.

În ianuarie 2023, autoritățile române au confiscat bunuri și bani în valoare de 18 milioane de lei (3,9 milioane de dolari) în cadrul anchetei penale asupra fraților Tate, inclusiv numerar, ceasuri de designer și mașini de lux. De asemenea, au confiscat unele proprietăți și criptomonede.