Frumoasa Scarlett Johansson are un proiect secret. Cu cine lucrează

Disputa aprinsă dintre Disney și actrița și producătoarea americană Scarlett Johansson cu privire la câștigurile acesteia din filmul Black Widow (Văduva Neagră) pare să se fi stins cu totul după ce cele două părți au ajuns la o înțelegere amiablă.

Johansson a dat în judecată gigantul american de divertisment după ce acesta a decis să lanseze Black Widow simultan în cinematografe și pe platforma sa de streaming, Disney+. Se pare că Johansson urma să fie plătită în mare parte în funcție de încasările filmului în cinematografe iar o lansare în aceeași zi și pe platformele de streaming duce la scăderea lor. În orice caz toate acestea sunt istorie acum iar Kevin Faige, președintele Marvel Studios (deținut de Disney), a anunțat că Johansson colaborează din nou cu îndrăgita franciză la ceva cu totul nou. „Lucrăm deja cu Scarlett la un alt proiect top-secret al Marvel Studios și nu are legătură cu Black Widow”, a declarat Faige, citat de Empire Online.

Deocamdată nu se știe nimic despre viitorul proiect „top secret” dar un lucru e clar, potrivit sursei: „Nu încerca să o păcălești pe Johansson la bani”.

1 COMENTARIU

  1. O complectare la acest articol : „Văduva Neagră”, care a debutat pe 9 iulie în cinematografe și pentru o taxă de 30 de dolari la Disney+, a încasat peste 378 de milioane de dolari în încasări în cinematografe la nivel mondial, potrivit serviciului de urmărire a filmelor Box Office Mojo. Funcția a generat, de asemenea, aproximativ 60 de milioane de dolari prin achiziții în streaming în primele 20 de zile de lansare, a spus Disney.

    Johansson a jucat rolul unui super-erou rus fictiv, un asasin, devenit Răzbunător, rol pe care l-a jucat în nouă filme Marvel.

    „Sunt foarte mulțumit că am reușit să ajungem la un acord comun cu Scarlett Johansson în ceea ce privește „Văduva Neagră””, a declarat Alan Bergman, președintele de conținut al Disney Studios, într-o declarație de joi. Johansson a spus că și ea a fost fericită că și-a rezolvat diferențele cu compania.
    Johansson a fost în fruntea listei revistei Forbes cu cele mai bine plătite actrițe din lume în 2018 și 2019, veniturile înainte de impozitare raportate că au totalizat 56 de milioane de dolari din iunie 2018 până în iunie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...