Fum la metrou. Pompierii au fost chemați de urgență să intervină

A fost semnalat fum la o stație de metrou din București, în această dimineață. Pompierii au intervenit de urgență.

Pompierii din Bucureşti fac verificări, miercuri, la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu, după ce printr-un apel la 112 s-a sesizat că în zonă este fum. Reprezentanţii Metrorex au precizat că metroul circulă normal.

Verificările au fost declanşate după ce s-a primit un apel la 112.

„În urmă cu scurt timp am intervenit ca urmare a unei sesizări privind degajare de fum la stația de metrou Constantin Brâncoveanu. În urma verificărilor efectuate la fata locului împreună cu Metrorex s-a constatat ca situația de urgență nu se confirmă. În acest moment a fost reluata circulația în condiții normale”, au transmis cei de la ISU.

”Metrorex anunţă că circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară normal. Personalul Metrorex împreună cu personal al ISU verifică staţia Constantin Brâncoveanu, în urma unui apel telefonic de sesizare de fum”, a anunţat compania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...