Furtună la GRAMPET Group! Gruia Stoica l-a demis pe loc pe Călin Grațian pentru legături dubioase cu rușii

Publicat: 18 apr. 2024, 12:00, de Filon Stan, în ECONOMIE , ? cititori
Furtună la GRAMPET Group! Gruia Stoica l-a demis pe loc pe Călin Grațian pentru legături dubioase cu rușii
Gruia Stoica si-a demis un vicepresedinte pentru legaturi dubioase cu rusii

GRAMPET Group, liderul transportului feroviar privat de marfă din România, anunță că vicepreședinte grupului de companii, Călin Grațian, a fost demis, joi, 18 aprilie, cu efect imediat. Vezi în rândurile de mai jos de ce a fost demis acesta.

Așadar, demitere importantă la compania lui Gruia Stoica, GRAMPET Group, liderul transportului feroviar privat de marfă din România! Compania a anunțat joi că l-a demis pe vicepreședintele grupului de companii, Călin Grațian, cu efect imediat! Conducerea a aflat că vicepreședintele GRAMPET a intermediat o afacere prin care investitori din Rusia ar fi urmat să cumpere societatea românească Popeci Utilaj Greu.

Gruia Stoica și-a demis un vicepreședinte pentru legături dubioase cu rușii

GRAMPET Group, liderul transportului feroviar privat de marfă din România, anunță că vicepreședinte grupului de companii, Călin Grațian, a fost demis, joi, 18 aprilie, cu efect imediat, din cauza asocierii acestuia cu atragerea unor investitori ruși din cadrul companiei Transmasholding în discuțiile privind achiziția societății Popeci Utilaj Greu, creând astfel concurență neloială.

În prezent, Grampet Logistics a inițiat o acțiune în justiție împotriva societății Popeci Utilaj Greu, în vederea respectării obligațiilor asumate, și va aștepta decizia instanței judecătorești în acest caz.

„Cu o istorie de 25 de ani, Grampet Group a devenit cel mai mare grup de companii private feroviare cu acționariat românesc din Europa de Sud-Est, iar planurile noastre pentru viitor sunt extrem de ambițioase. Ne aflăm în plin proces de reproiectare organizațională, iar obiectivul propus este îmbunătățirea constantă a echipei de management, prin renunțarea la unele colaborări și cooptarea de noi specialiști cu experiență relevantă pentru activitatea companiei noastre. Despărțirea de vicepreședintele Călin Grațian, înainte de o decizie a instanței, denotă interesul nostru în asigurarea unui leadership performant, profesonist și orientat către obiectivele noastre strategice pe termen lung. Suntem hotărâți să ne menținem poziția de lider în industria de transport feroviar de marfă și vom lua toate măsurile care se impun în vederea consolidării echipei noastre de management”, spune Gruia Stoica, președinte GRAMPET.