Gabriel Andronache, noul director general al Transelectrica

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica a decis, în şedinţa din 22 decembrie, numirea unor membri ai Directoratului pentru un mandat provizoriu de patru luni, potrivit unui comunicat remis, miercuri, Bursei de Valori Bucureşti.

Cei cinci membrii ai Directoratului sunt: Gabriel Andronache, Ştefăniţă Munteanu, Cătălin-Constantin Nadolu, Marius-Viorel Stanciu şi Florin-Cristian Tătaru.

Totodată, Gabriel Andronache a fost ales preşedinte al Directoratului, denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer – „CEO” al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA.

Transelectrica este operatorul sistemului naţional de transport al energiei electrice din România.

Pachetul majoritar de acţiuni, 58,6%, este deţinut de statul român, prin Secretariatul General al Guvernului, iar restul acţiunilor sunt tranzacţionate la Bursa de Valori Bucureşti. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...