Gabriel Mutu: Împreună am închegat o comunitate. Urez succes noului primar şi echipei sale, sănătate şi putere de muncă!

Gabriel Mutu (PSD), le-a mulțumit bucureștenilor din Sectorul 6 și a prezentat realizările pe care le-a avut în cei patru ani de mandat în care a condus primăria de sector. Social-democratul i-a urat succes lui Ciprian Ciucu, noul primar și i-a transmis să aibă „putere de muncă”.

„Dragii mei, Vă mulţumesc pentru toate gândurile bune, pentru mesajele şi pentru sfaturile transmise. Apreciez efortul fantastic din ultimii ani, pe care l-a făcut fiecare dintre noi pentru a pune Sectorul 6 pe harta dezvoltării. Împreună am închegat o comunitate şi am pornit pe singurul drum posibil: mai curat, mai verde, mai prosper”, a scris Gabriel Mutu luni pe Facebook.

Mutu a scris și despre proiectele sale de suflet şi anume Bursa Primarului pentru elevi, construirea de grădiniţe şi şcoli sau „renaşterea simbolului Favorit”.

„Rămân alături de fiecare dintre dumneavoastră şi fac un apel la continuarea proiectelor de suflet, pe care le-am susţinut în aceşti patru ani, fie că ne referim la Bursa Primarului pentru elevi, la construirea de noi şcoli şi grădiniţe, renaşterea simbolului Favorit, modernizarea infrastructurii rutiere şi a tuturor parcurilor, cât şi la măsurile necesare pentru ca fiecare cetăţean să se simtă în siguranţă acasă, în Sectorul 6. Urez succes noului primar şi echipei sale, sănătate şi putere de muncă! Al vostru, Acelaşi om dedicat şi implicat, Gabriel Mutu”, conchide sursa citată. 

Potrivit rezultatelor parţiale ale BEC, după numărarea a 96,55% dintre voturi, la Sectorul 6 Ciprian Ciucu a obţinut 43,46% iar Gabriel Mutu are 34,48%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...