Gabriela Firea a mutat sediul ministerului într-un hotel de fițe din nordul Capitalei

Gabriela Firea, după ce a căutat mai bine de un an de zile un sediu după mofturile și ifosele ei, refuzând locațiile deținute de RAAPPS, a găsit, în sfârșit unul după pofta ce a poftit.

Firea s-a mutat la hotel Pullman

PUTEREA a semnalat de mai multe ori că ministrul Gabriela Firea își plimbă angajații prin tot Bucureștiul pentru că Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse (MFTES) nu are un sediu după gustul Gabrielei Firea.

Pe jumătatea lunii octombrie 2022, PUTEREA semnla faptul că ministrul Gabriela Firea vrea să toace vreo 500.000 de euro pentru închirierea unui sediu (INCREDIBIL. Gabriela Firea vrea să toace 500.000 de euro pentru închirierea unui sediu). În sfârșit, între Crăciun și Anul Nou, Firea s-a mutat într-un sediu după gustul ei.

Este vorba de închirierea unor spații de birouri în fostul hotel de patru stele Sofitel, redenumit Pullman Bucharest World Trade, deținut de grupul Accor și operat de Orbis, aflat lângă Casa Presei. Numai că aici spațiul aflat la unul din etajele superioare ale hotelului este impropriu pentru angajați, birouri mici, angajați mulți, fără geamuri de aerisire, ceea ce a transformat etajul respectiv într-un furnicar.

Dar, ce mai contează? Doar Firea să aibă un birou spațios și mobilat ultimul răcnet, cu restaurante, cafenele și spații de shopping la parter și vreo 200 de camere, dar mai ales că acum este mult mai aproape de vila sa din Voluntari. Cât este chiria pentru un asemenea spațiu, rămâne de aflat, dar oricum este mult mai mare decât cea practicată de RAAPPS.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole