Gabriela Firea anunță că o inițiativă AUR va fi susținută de PSD

Comisia de anchetă în cazul Foișor, solicitată de Alianța pentru Unirea Românilor, va beneficia de sprijinul social – democraților, a anunțat joi senatorul PSD, Gabriela Firea.

Grupul de senatori social democrați va vota marți PENTRU constituirea Comisie de anchetă în cazul Foișor, chiar dacă este o inițiativă a partidului AUR, pentru a dovedi o dată în plus că ne pasă de oameni în general, de pacienți în acest caz particular, că ne dorim o strategie coerentă în domeniul sănătății – nu haosul pe care îl avem acum -, și că vrem ca astfel de acțiuni iresponsabile să nu se ma repete!”, a postat Firea.

Aceasta susține că senatorii USR – Plus s-au exprimat vehement împotriva constituirii Comisiei de anchetă pentru că „ministrul lor Usr/Plus a ordonat evacuarea urgentă”!

Mă copleșește lipsa de umanitate a noilor conducători, chiar dacă am văzut și cunoscut multe caractere și situații în viața mea. Totul este pe negat, pe dărâmat, pe diabolizat a tot ce s-a făcut înainte de descălecarea lor printre noi”, a mai spus Firea.

2 COMENTARII

  1. Cel mai interesant in echipa Sanatatii,in martiriul de 3 ani, este aceea informatie ca s-a sodat definitiv in ideea anchetei indiene Sundar Singh, bine ca se poate si asa,era un timp in care caracatita imorala a coruptiei nationale a lasat urme de nesters pe obrajorii copiilor…ce stii…….doamne sa nu fie la mine asemenea initiativa…este un timp de mare recesiune poate sper in bine, ca rau a fost destul….hai…lasa PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...