Gabriela Firea acuză: Artizanul distrugerii alianței de centru stânga este Victor Ponta

Pierderea alegerilor pentru primăria București pare să o afecteze puternic pe Gabriela Firea. Într-o declarație dată astăzi ea îl acuză pe Victor Ponta pentru distrugerea alianței de centru stânga în București.

„Cred că artizanul distrugerii alianței de centru stânga în București este domnul Victor Ponta, cel care urmează o carieră politică personală pentru că își dorește să fie președintele țării. Îl incomoda foarte mult și pe dumnealui, nu doar pe domnul Nicușor Dan, dacă aș fi câștigat primăria. Se spune că primăria Capitalei este o trambulină pentru prezidențiale”, a susținut astăzi Gabriela Firea.

De asemenea, ea a acuzat „atacuri la persoană”. „S-a spus că am venit să pandelizez Bucureștiul. Păi mergeți și vedeți cum arată Voluntariul. (…) Eu abia aștept întâlnirea domnului Dan cu caracatița mea, pentru că nu o va găsi decât în farfurie dacă face comandă la restaurant”, a continuat fostul edil.

Firea consideră și că „la București am dublat scorul politic. Nu am de ce să fac un pas în spate (n.r. – în PSD). Se va face o analiză pentru fiecare județ în parte și organizațiile își vor lua propriile decizii și în primul CPN se va face o analiză și la nivel national. Nu vreau eu să spun cine să dea un pas în spate sau în față. Eu o să mă bat pentru București din postura de parlamentar”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...