Gabriela Firea: Cu statutul de candidatul ”deocamdată” la Primăria Capitalei nu mă simt foarte bine  

Publicat: 29 ian. 2024, 09:50, de Magda Marincovici, în ACTUALITATE , ? cititori
Gabriela Firea: Cu statutul de candidatul ”deocamdată” la Primăria Capitalei nu mă simt foarte bine  
Gabriela Firea se vrea la Bruxelles

Gabriela Firea, liderul PSD București, spune că  prezentarea ei  drept candidatul ”deocamdată” la Primăria Capitalei nu o face să se simtă foarte bine, dar că va tranșa această ezitare  a PSD în interiorul partidului.

”Așa simt, pentru că s-a statuat un nou termen de candidatul deocamdată. Eu sunt prezentată drept candidatul deocamdată, că deocamdată sunt candidat, dar e posibil ca … lucru care, spun sincer, nu mă face să mă simt foarte bine și foarte susținută, dar aceasta fiind o problemă internă, o voi tranșa în interiorul partidului”, a precizat Gabriela Firea.

”Problema este că politica este un sport de echipă, dacă nu suntem împreună, în echipă, dorinici să revenim la primărie și să facem lucruri pentru oameni (…) Eu nu pot de una singură, eu nu sunt haiduc, să mă duc să spun, gata, m-am supărat că există o ezitare și nu sunt anunțată oficial, eu mă duc și îmi fac culoar separat. Eu sunt membru al acestei echipe și aici rămân, în această echipă. Am votat PSD și când nu eram membru PSD”, a transmis Firea la Prima News.