Gabriela Firea garantează că lucrările la pasajul Doamna Ghica se vor termina curând

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a scris pe pagina sa de Facebook că lucrările la pasajul Doamna Ghica se vor încheia în această toamnă.

În mesajul său, Gabriela Firea a menționat chiar că poate garanta termenul de finalizare. „Garantez că lucrările la pasajul Doamna Ghica se încheie în această toamnă! Se lucrează la foc continuu”, a menționat primarul.

În plus, ea a menționat că realizarea acestui proiect este o prioritate pentru Primăria Municipiului București (PMB). „La sfârșitul săptămânii trecute s-a încheiat o etapă importantă – au fost finalizate coloanele aferente infrastructurii pasajului, 36 pe tot traseul pasajului”, a explicat Firea.

Evidențiind lucrările executate și pe cele aflate în curs, edilul, a explicat că „în următoarele zile va fi posibilă descongestionarea traficului din zona intersecției pe sensul Obor – Fundeni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...