Gabriela Firea: PNL și USR-PLUS au pus la punct un plan diabolic

Primarul în funcție al Capitalei, Gabriela Firea, a declarant joi că primarii aleși în București nu au „legitimitate” fiindcă ar fi foși aleși prin fraudă. Social-democrata susține că PNL și USR-PLUS „au pus la punct un plan diabolic”.

„Eu cred că a fost un plan foarte bine pus la punct. Cu câteva zile înainte de alegeri conducerea PNL era resemnată că pierde, după care au făcut acest plan. De aceea stau ei foarte calmi pentru că au avut un plan, dar acesta este un plan diabolic. Nu există niciun fel de legitimitate pentru că au fost aleși prin fraudă”, spune Gabriela Firea.

Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei spune că și exit-pollul de duminică, care o dădea la o diferență de peste 7% de Nicușor Dan.

„Așa se explică și diferența enormă între mine și Nicușor Dan la exit-pollul de duminică. Exist pollul a pregătit frauda. A fost cel mai trucat exit poll de pe planetă. (…) Am auzit că domul prim-ministru este foarte liniștit și calm, deși nu ar fi trebuit să fie, spunând că diferența dintre mine și domnul Dan e considerabilă”, susține Gabriela Firea.

Joi dimineață a avut loc o ședință la sediul PSD cu toți liderii ai partidului, pentru a discuta despre scandalul alegerilor de la Sectorul 1.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că va discuta cu avocații partidului înainte de a lua o decizie privind o eventuală solicitare de anulare a alegerilor din București. Ciolacu anunță o plângere la Parchet, după ce PSD a publicat imagini cu presupuse fraude electorale.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...