Gabriela Firea: „Primarul Pinocchio solicită ca facturile românilor să crească cu 75% din decembrie”

Publicat: 19 nov. 2021, 18:45, de Eliza Popa, în ESENȚIAL , ? cititori
Gabriela Firea: „Primarul Pinocchio solicită ca facturile românilor să crească cu 75% din decembrie”
Gabriela Firea

Gabriela Firea îi reproşează lui Nicuşor Dan facturile uriaşe pe care bucureştenii vor fi nevoiţi să le plătească la căldură şi apă caldă. Senatorul PSD, atrage atenţia că preţul în cazul unui apartament cu trei camere va creşte, în decembrie, de la 200 de lei la 344 de lei.

Facturi uriașe în Capitală! Nicușor Dan “are grijă de bucureșteni”, așa cum a promis în campanie! În “Noul București”, primarul general solicită ca factura plătită pentru căldură și apă caldă, de către locuitorii Capitalei, să crească cu 75%, de la 1 decembrie!

După un an în care apa caldă și căldura mai mult au lipsit decât au fost, Nicușor Dan își arată adevărata competență: încarcă facturile oamenilor cărora oricum nu le livrează nici apă, nici căldură! În următoarea ședință de Consiliu General, programată pe 26 noiembrie, Nicușor Dan va cere consilierilor să voteze majorarea tarifului plătit de populație până la 280 lei/Gcal! Adică, în decembrie, pentru un apartament cu 3 camere, 3 persoane, creșterea va fi de la 200 lei la 344 de lei, iar pentru 2 camere, 2 persoane creșterea va fi de la 159 lei la 273 lei!

Firea mai spune, pe pagina sa de Facebook, că această majorare vine imediat după ce a trimis și târziu, și greșit, cererea prin care PMB solicita ajutor pentru încălzire de la Guvern. „Evident, nu a primit niciun ban. În conditiile în care toate preturile cresc si vor mai creste, bucurestenii sunt loviti direct, fara nici un avertisment, si de aceasta noua majorare! Unde este transparenta clamata? A ramas doar o vorba goala. Așa își respectă promisiunile din campanie Primarul Pinocchio!”, a mai scris Gabriela Firea pe Facebook.