Gabriela Firea, realeasă președinte al PSD București. Ciolacu: ”E corect să fie supărată pe mine”

Publicat: 09 apr. 2024, 22:25, de Filon Stan, în POLITICĂ , ? cititori
Gabriela Firea, realeasă președinte al PSD București. Ciolacu: ”E corect să fie supărată pe mine”
Gabriela Firea, realeasa presedinte al PSD Bucuresti

Gabriela Firea a fost realeasă cu unanimitate de voturi, marţi seară, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD Bucureşti. Senatoarea a recunoscut că s-a gândit chiar să se retragă din PSD.

Gabriela Firea a fost realeasă cu unanimitate de voturi, marţi seară, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD Bucureşti.

Gabriela Firea a fost realeasă președinte al PSD București

„Mi-am pansat rănile, cicatricile le-am ascuns sub ia noastră tradiţională pe care o iubesc foarte mult. M-am uitat în ochii dumneavoastră şi mi-am dat seama că ar fi corect pentru mine ca persoană să mă retrag într-un moment de cumpănă şi acolo unde simţeam că nu mai găsesc locul, dar nu era corect pentru mine ca om politic şi pentru dumneavoastră şi pentru toţi acei bucureşteni care şi-au pus speranţa în noi şi care aşteaptă să fim şi noi parte a schimbării în bine a vieţii lor, indiferent de unde luptăm, că suntem în Consiliul Local, că suntem în Consiliul General, la primăriile de sector, la Primăria Capitalei, în Parlamentul naţional sau în Parlamentul European. (…) Şi astăzi, mai mult ca oricând, mă bucur că am luat o decizie corectă, o decizie bună, uitându-mă la dumneavoastră şi mulţumindu-vă încă o dată. Şi promit să nu mă mai bată gândul niciodată”, a declarat Gabriela Firea.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, prezent la eveniment, a declarat că este normal ca Gabriela Firea să fie supărată pe el. Și a mai spus că și-ar fi dorit ca Firea să fie candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, însă a făcut apel la fostul edil pentru a-l susține pe Cătălin Cîrstoiu pentru fotoliul de primar general.

„Sunt ferm convinşi că sunteţi supăraţi că nu Gabriela Firea e candidatul partidului. E corect să fiţi supăraţi. E corect ca colega şi prietena mea Gabriela Firea să fie supărată pe mine. Câteodată în politică nu faci numai ce simţi sau ce trebuie pentru cei apropiaţi. De obicei, când te implici în politică are de suferit familia. E tributul pe care îl plătim fiecare dintre noi”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi la Conferinţa de Alegeri a Organizaţiei PSD Bucureşti.