Gabriela Firea s-a grăbit la secția de votare

Gabriela Firea, actual edil, dar și candidat la primăria Bucureștiului a ajuns încă de la ora 7.00 la secția de votare.

Duminică dimineață, chiar la ora 7.00, Gabriela Firea a ajuns la secția de votare, ea exercitându-și dreptul la vot în doar câteva minute. Graba candidatului la primăria Bucureștiului a fost răsplătită doar prin faptul că se poate mândri cu primul votant al secției.

„Mă bucur că sunt primul votant din această secţie. Am votat cu gândul la ce o să fie în Bucureşti, ne dorim investiţii în infrastructură, combaterea poluării. Cei importanţi sunt oamenii, ei trebuie să fie pe primul loc”, a declarat Gabriela Firea imediat după ce şi-a exprimat dreptul la vot.

Este interesant de menționat că, deși mulți cred că Gabriela Firea votează la Voluntari, ea și-a exprimat dreptul de vot la secția de votare de la Colegiul Tehnic Mecanic Grivița din Calea Griviței, Sector 1, București. Mai mult chiar, votul Gabrielei Firea a dat peste cap anunțurile făcute de oficialii PSD care au comunicat presei ieri că ea va vota la ora 10.00.

1 COMENTARIU

  1. Sa informam corect : Gabriela Firea a venit sa voteze, încă de la prima ora, fiind însoțită de un grup numeros de indivizi cu aspect de țigani interlopi. Aceștia i-au agresat pe doi bucureșteni care încercau sa o filmeze pe dna Gabriela Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...