Galați: Poliția caută o minoră care a plecat de acasă și nu a mai revenit

Poliţiştii caută o minoră de 14 ani, care a plecat sâmbătă de la domiciliul său din comuna Lieşti şi nu a mai revenit, informează, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, la data de 8 ianuarie, o femeie din comuna Lieşti a sesizat poliţiştii Postului de Poliţie din localitate cu privire la faptul că în cursul zilei fiica sa Gorie Roxana, în vârstă de 14 ani, (foto) a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Gorie Roxana

La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o geacă din fâş de culoare neagră şi în picioare purta pantofi sport negri.

Semnalmente: înălţime – 1,45 m, greutate – aproximativ 45 kilograme, ochi albaştri, păr blond, fără semne particulare.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...