Maraton de vaccinare anti-COVID pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 şi 18 ani în Galați

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a anunţat că luni şi marţi este organizat un maraton de imunizare pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 şi 18 ani la Centrul de vaccinare anti-COVID de la Sala Sporturilor din Galaţi.

„Pe 31 mai şi 1 iunie, adolescenţii cu vârsta între 16 şi 18 ani se pot prezenta fără programare, cu cartea de identitate, la centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor, pentru a fi imunizaţi împotriva COVID-19. Ei trebuie să fie însoţiţi de un părinte sau de un reprezentant legal. Tot pentru vaccinare se pot programa şi adolescenţii care deja au împlinit 18 ani, aceştia putând veni şi neînsoţiţi”, a precizat purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu.

Imunizarea se face cu vaccinul Pfizer, deoarece acesta este singurul aprobat deocamdată pentru această grupă de vârstă.

Până în prezent, numărul total de doze de vaccin administrate, începând cu data de 4 ianuarie, la nivel judeţean este de 162.558. Numărul total al persoanelor din judeţul Galaţi care au primit şi a doua doză este de 70.959. Alte 18.860 persoane au primit doar prima doză de vaccin anti-SARS-CoV-2.

Totodată, 1.780 de persoane au fost imunizate cu vaccin Janssen, doză unică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...