Gaz Metan, depunctată cu încă 8 puncte! Gruparea ardeleană pleacă în play-out cu un singur punct

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat clubul Gaz Metan Mediaş cu scăderea a încă 8 puncte pentru neplata datoriilor către patru foşti angajaţi, informează, joi, site-ul oficial al FRF.

Cei patru foşti angajaţi neplătiți sunt antrenorul principal Mihai Teja, secundul Eusebiu Iulian Tudor, Mircea Diaconescu (analist video) şi preşedintele Ioan Mărgineanu. Pentru neplata restanţelor salariale către fiecare dintre aceştia, Gaz Metan Mediaş a fost penalizată cu câte 2 puncte. În urma depunctării, Gaz Metan Mediaş rămâne în clasamentul sezonului regulat cu 2 puncte şi va începe play-out-ul de pe ultimul loc cu 1 punct. Până acum, CS Gaz Metan Mediaş a fost sancţionată în total cu 22 de puncte.

„În baza art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal sancționarea CS Gaz Metan Mediaș cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 2 puncte pentru perioada 19.02.2022 – 05.03.2022”, este motivarea Comisiei FRF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole